Za sve usluge u svim gradovima pozovite: 066/911-2-911 Obezbedjujemo povratne ture prevoznicima

Najlepše letnje destinacije

Napisao Ivan Spasojevic / 11/02/2015 / Novosti / 0 Comments

Kanarska ostrva

Sedam ostrva sa sedam potpuno različitih osobina. Kanarska ostrva prosto mame svojom bogatom raznovrsnošču. Priroda je blagoslovila ova vulkanska ostrva, u blizini obale Afrike, sa prelepim peščanim plažama, neverovatnom klimom tokom cele godine i pejzažima od kojih zastaje dah. Opustite se u miru prelepog “El Hierro“-a, ili uživajte u zabavi živahnih odmarališta na Tenerifima.

 Antalija, Turska

Turski osnivač, Ataturk, rekao je da je Antalija “Najlepše mesto na planeti”- i milioni turista i dalje to potvrđuju. Poznato kao biser Mediterana, ovo živopisno mesto u sebi sadrži zanosne prirodne lepote, žustre plaže i arheološke dragulje. Odmor u Antaliji će zadovoljiti svačiji ukus, od Hadrianove kapije sa trostrukim lukom, preko ribljih restorana duž pristaništa, do uzbudljivih vodenih sportova na sunčanim plažama.

 Skiatos, Grčka

Dragulj Egejskog mora, Skiatos je popularan zbog svojih besprekornih obala i divlje, prirodne lepote. Ljubitelji plaža će se osećati kao u raju, jer ovo mesto može da ponudi neverovatne, skrovite divlje uvale, ali takođe i uzbudljive provode na žurkama na plaži po ceo dan. Prelepa priroda ovog mesta podseća na savršenu sliku kao sa razglednice. Kompaktna veličina Skiatosa je njegova prednost, jer se vrlo lako mogu organizovati jednodnevni izlet, kao naprimer razgledanje centra grada, ili možda pešačenje kroz Koukounari šumu. Jedinstvena ponuda ovog mesta čini ga idealnom destinacijom za odmor.

Ibica, Španija

Sa obalama koje krase zataškane uvale i peščani zalivi, bujne borove šume i tradicionalna izbeljena naselja, Ibica ima da ponudi za svakog po nešto. Mnogobrojna odmarališta se mogu pohvaliti fantastičnim peščanim plažama, dok je centar San Antonio grada zadužen za zabavu i ludi noćni život. Njegovi klubovi su legendarni, ali ipak život na ovom čudesnom ostrvu uspeva da zadrži i očuva svoj čarobni spori tempo. Kasno proleće, dok su temperature i dalje visoke, a odmarališta slabije posećena, je savršen period za odmor na ovom mestu.

Kankun, Meksiko

Prekrasni, živahni grad Kankun leži na meksičkoj rivijeri Maja, poznatoj po svojim blistavo belim plažama i uzbudljivoj atmosferi. Veličanstvene obale ovog grada imaju da ponude mnogo toga – predivne plaže za opuštanje i sunčanje, ronjenje i istraživanje prelepih korala, jedrenje po otvorenoj pučini, pa čak i plivanje sa delfinima, ali takođe ćete pronaći i odličnu zabavu za mališane, kao što je “Interactive Aquarium“. Savršen period za odmor je tokom ranog leta, kad su temperature tek u porastu, a plaže poluprazne.

Komentari

Nema komentara

Postavite vaš komentar

Vaš email nikada neće biti objavljen ili deljen. Obavezna polja su obeležena *

Deljenja