Za sve usluge u svim gradovima pozovite: 066/911-2-911 Obezbedjujemo povratne ture prevoznicima

Pravila Korišćenja veb portala prevoznici.com

Pravila Korišćenja veb portala prevoznici.com se odnose na sve sadržaje i podatke (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) koji su objavljeni na ovoj internet prezentaciji i važe za sve posetioce sajta.
Samim pristupom veb portalu prevoznici.com ili bilo kom njegovom delu ili podsajtovima kao i korišćenjem bilo kog dela veb portala prevoznici.com, smatra se da su korisnici upoznati i saglasni sa svim pravilima i uslovima korišćenja.

Žigovi

Ime, logo i naziv domena prevoznici.com su zaštićene robne marke- žigovi kompanije prevoznici.com, i ne mogu se reprodukovati ili koristiti bez pismene saglasnosti prevoznici.com. Svako neovlašćeno korišćenje ovih znakova bez saglasnosti nosioca prava predstavlja povredu prava na žig i podložno je krivičnom gonjenju i građansko pravnoj zaštiti.

Linkovi na druge web stranice

Veb portal prevoznici.com sadrži linkove ka web stranicama izvan ovog portala. prevoznici.com ne snosi odgovornost za sadržinu veb stranica izvan svog portala.

Ograničenje odgovornosti

Veb portal prevoznici.com se sastoji od vlastitih autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje portala prevoznici.com posetioci koriste na sopstvenu odgovornost i internet kompanija prevoznici.com ne snosi nikakvu odgovornost za štetu nastalu korišćenjem sadržaja objavljenog na veb portalu prevoznici.com.

Zaštita privatnosti

prevoznici.com poštuje privatnost svih posetioca veb portala prevoznici.com i neće prikupljati nikakve lične podatke o njima.

Kontakt

Za sva pitanja, predloge i posebne zahteve molimo vas da nam se obratite na:
prevoznicikom@gmail.com
064/ 4074 – 844

Izmene uslova korišćenja

Veb portal prevoznici.com zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće biti odgovorna za moguće posledice proizašle iz takvih promena.
Objavljivanjem ovog upozorenja smatraće se da je nosilac autorskih prava blagovremeno upoznao i upozorio sve korisnike internet prezentacije, na postojanje svojih prava intelektualne svojine i na moguće posledice kršenja ovih prava od strane korisnika ili trećih lica.

Deljenja