Za sve usluge u svim gradovima pozovite: 066/911-2-911 Obezbedjujemo povratne ture prevoznicima

Autoprevoznik Miloš

Pridružio se 11-02-2015

AUTOPREVOZNIK MILOŠ BEOGRAD

Ukoliko vam je potreban prevoz bilo koje vrste i količine robe i predmeta, koji ne možete obaviti sami, mi vam nudimo najkvalitetniju uslugu prevoza, koja je ujedno i jedna od najpovoljnijih na tržištu trenutno. Nasa agencija može da vam obezbedi prevoz na teritoriji Beograda čega god poželite, jer se trudimo da svim našim klijentima obezbedimo samo vrhunsku uslugu i profesionalna tretman. Prevoz obavljamo na široj teritoriji Beograda, tako da nije bitno koja je vaša trenutna lokacija i gde želite da se prevoz obavi, mi možemo da uradimo sve. Dugogodišnja tradicija dobrog privrednika i efikasnog autoprevoznika može da vam garantuje da ćemo poslove prevoza obaviti najbolje što možemo.

Autoprevoznik Miloš Đorić

raspolaže sa najsavremenijim vozilima za prevoz vaših stvari na teritoriji Beograda, a sva vozila su opremljena sistemima za grejanje, hlađenje, za održavanje adekvatne temperature u tovarnom prostoru, tako da možete da budete potpuno sigurni da vaša roba ima vrhunski tretman. U pitanju su vozila najsavremenije generacije, koja garantuju visok stepen bezbednosti stvari koje se prevoze, tako da na željeno odredište dovozimo sve vaše stvari bez problema, u idealnom stanju u kakvom su bile na početku prevoza.

Sve usluge prevoza na područiju Beograda možemo da obavimo u najkraćem roku, jer su nama klijenti uvek najbitniji i trudimo se da opezbedimo pun servis i uslugu koja će biti razlog da nas pozovete ponovo. Bez obzira na to koju količinu robe želite da prevezete, možemo da vam pomognemo, jer tovarni prostor može u potpunosti da se prilagodi svemu što želite da prevezete. Nasa agencija ja vaš najbolji poslovni saradnik kada je prevoz robe u Beogradu u pitanju. Dostupni smo 24 sata dnevno, tako da možete da pozovete kad god poželite, jer osnovni cilj našeg poslovanja jeste da imamo zadovoljne klijente, koji će uvek sarađivati sa nama i preporučivati nas svojim prijateljima.

Kontaktirajte nas što pre i uverite se u profesionalnost našeg poslovanja, jer verujemo da nećete naći autoprevoznika koji je toliko posvećen svojim klijentima.
 

Galerija

milos3   milos

milos1   milos2

Informacije

CENOVNIK:  
Kombi prevoz Beograd:  1800-2000 din.
Kombi prevoz van Beograda:  30 din/km
Kamionski prevoz Beograd:  3000-5000 din.
Kamionski prevoz van Beograda:  40-50 din/km
Pikap prevoz:  od 1000 din.
Kombi selidbe u gradu (sa radnom snagom):  3000-5000 din.
Garsonjera (sa radnom snagom):  6000-9000 din.
Dvosoban stan (sa radnom snagom):  10.000-14.000 din.

Kontakt

Klik za kontakt

Radno Vreme

 • Ponedeljak:
  00h - 24h
 • Utorak:
  00h - 24h
 • Sreda:
  00h - 24h
 • Četvrtak:
  00h - 24h
 • Petak:
  00h - 24h
 • Subota:
  00h - 24h
 • Nedelja:
  00h - 24h
 • Cena
 • Dostupnost
 • Profesionalnost
 • Kvalitet Usluge
 • Izgled Profila
Stefan 2015-02-12 18:06:58

Ovo je poruka za ocenu

Komentari

Nema komentara

Postavite vaš komentar

Vaš email nikada neće biti objavljen ili deljen. Obavezna polja su obeležena *

Deljenja